Un site de imobiliare este un site web care este dedicat exclusiv listării proprietăților imobiliare disponibile spre vânzare sau închiriere. Aceste site-uri sunt utilizate de agenții imobiliare, dezvoltatori, proprietari de imobile și de către persoanele care caută o proprietate pentru a-și achiziționa sau închiria o locuință, o clădire comercială sau o proprietate de investiții. Site-urile de imobiliare oferă utilizatorilor posibilitatea de a căuta și de a filtra proprietățile disponibile în funcție de preferințele lor, cum ar fi prețul, localizarea, dimensiunea, facilitățile etc. Aceste site-uri pot oferi și informații detaliate despre fiecare proprietate, cum ar fi descrierea, fotografii, videoclipuri sau tururi virtuale, astfel încât utilizatorii să poată face o evaluare inițială a proprietății înainte de a programa o vizită fizică.

Creare Site de Imobiliare
Creare Site de Imobiliare
Creare Site de Imobiliare
Creare Site de Imobiliare
Creare Site de Imobiliare
Creare Site de Imobiliare
Creare Site de Imobiliare
4999

lei

 • Creare site de imobiliare
 • Design Atractiv & Responsiv
 • Panou Administrare Modern
 • Optimizat SEO pentru Google
 • Crearea de conținut de calitate
 • Google Analytics GA4
 • Instrumente Sociale
Comanda Acum

Formular de Comanda

  Detalii despre Creare Site de Imobiliare:

  Pentru a crea un site de imobiliare, urmează acești pași:

  1. Planifică structura site-ului tău: Decide ce pagini vei avea pe site-ul tău și cum vor fi organizate. Gândește-te la categoriile de imobiliare pe care le vei afișa, cum ar fi apartamente, case, terenuri și spații comerciale.
  2. Achiziționează un nume de domeniu și găzduire web: Alege un nume de domeniu relevant și ușor de reținut pentru site-ul tău. În plus, alege o gazdă web fiabilă care să ofere o viteză bună de încărcare a paginilor și o securitate adecvată.
  3. Instalează un CMS: Poți instala un sistem de management al conținutului (CMS) precum WordPress sau Joomla pentru a crea și gestiona conținutul site-ului tău.
  4. Alege un design adecvat: Folosește un design atractiv și simplu pentru site-ul tău. Include o paletă de culori adecvată și o navigare intuitivă.
  5. Creează pagini de imobiliare: Creează pagini pentru fiecare categorie de imobiliare pe care vrei să o afișezi și asigură-te că fiecare pagină include informații detaliate despre proprietăți.
  6. Adaugă fotografii și videoclipuri: Adaugă fotografii de înaltă calitate și videoclipuri pentru a evidenția fiecare proprietate.
  7. Adaugă o funcție de căutare: Adaugă o funcție de căutare pentru a facilita navigarea utilizatorilor pe site-ul tău.
  8. Promovează site-ul tău: Promovează site-ul tău prin intermediul social media și prin intermediul publicității plătite. Asigură-te că site-ul tău este optimizat pentru motoarele de căutare, pentru a obține trafic organic.
  9. Actualizează site-ul tău: Asigură-te că site-ul tău este actualizat regulat cu informații noi despre proprietăți și alte noutăți în domeniul imobiliar.
  10. Oferă un mod de contact: Asigură-te că site-ul tău oferă un mod de contact pentru clienți, cum ar fi un formular de contact sau un număr de telefon.

  Un site de imobiliare poate oferi multiple beneficii atât pentru agențiile imobiliare, cât și pentru clienți. Iată câteva dintre aceste beneficii:

  1. Accesibilitate: Un site de imobiliare permite clienților să caute și să exploreze proprietăți la orice oră, din orice locație, fără a fi nevoie să se deplaseze fizic la biroul unei agenții imobiliare.
  2. Confort: Clienții pot explora proprietățile online în confortul propriei case, fără a fi nevoie să viziteze fiecare proprietate în parte. Acest lucru poate economisi timp și efort pentru atât pentru clienți, cât și pentru agenți.
  3. Acces la informații detaliate: Un site de imobiliare poate furniza informații detaliate despre fiecare proprietate, inclusiv fotografii, videoclipuri, descrieri și detalii despre prețuri, astfel încât clienții să poată face o evaluare inițială a proprietății înainte de a programa o vizită.
  4. Eficiență și productivitate: Un site de imobiliare poate fi o resursă foarte utilă pentru agențiile imobiliare pentru a lista și gestiona proprietățile. De exemplu, un agent poate actualiza informațiile despre proprietatea imediat după ce se închide un acord sau poate primi cereri de vizitare prin intermediul site-ului web.
  5. Reducerea costurilor: Un site de imobiliare poate reduce costurile generale ale unei agenții imobiliare prin reducerea nevoii de a tipări și a distribui materiale de marketing, cum ar fi pliante sau broșuri.
  6. Credibilitate: Un site de imobiliare poate crește credibilitatea și profesionalismul unei agenții imobiliare prin oferirea unui canal de comunicare online și a unei prezențe puternice pe internet.

  În general, un site de imobiliare poate aduce multiple beneficii atât pentru clienți, cât și pentru agenții imobiliare prin creșterea eficienței și a productivității, reducerea costurilor și îmbunătățirea experienței clienților.

  Toate serviciile sunt oferite de societatea noastra, noi nu revindem servicii de la terti.

  Intrebari frecvente despre Creare Site de Imobiliare

  Ce este un site de imobiliare ?

  Un site de imobiliare este un site web dedicat listării proprietăților imobiliare disponibile pentru vânzare sau închiriere. Aceste site-uri sunt utilizate de agenții imobiliare, dezvoltatori, proprietari de imobile și de către persoanele care caută o proprietate pentru a-și achiziționa sau închiria o locuință, o clădire comercială sau o proprietate de investiții. Pe un astfel de site, utilizatorii pot căuta și filtra proprietățile disponibile în funcție de preferințele lor, cum ar fi prețul, localizarea, dimensiunea și facilitățile. Site-urile de imobiliare pot oferi și informații detaliate despre fiecare proprietate, cum ar fi descrierea, fotografii, videoclipuri sau tururi virtuale, astfel încât utilizatorii să poată face o evaluare inițială a proprietății înainte de a programa o vizită fizică.

  De ce este important un site de imobiliare pentru o afacere ?

  În general, un site de imobiliare poate aduce o serie de beneficii unei afaceri și poate fi o investiție valoroasă pentru creșterea și dezvoltarea acesteia.

  Ce este un site de imobiliare responsive?

  Un site de imobiliare responsive este un site web care se adaptează la diferite dimensiuni ale ecranului utilizatorului, astfel încât să ofere o experiență de utilizare optimă, indiferent de dispozitivul folosit pentru a accesa site-ul. Aceasta înseamnă că site-ul va fi ușor de utilizat atât pe desktop-uri, laptop-uri, tablete sau telefoane mobile. Un site de imobiliare responsive ar trebui să ofere o experiență de utilizare plăcută și eficientă pentru utilizatorii care accesează site-ul de pe diferite dispozitive. Acest lucru poate include o navigare intuitivă, o încărcare rapidă a paginilor, un design atractiv și optimizarea pentru motorul de căutare (SEO). În general, un site de imobiliare responsive este important pentru a asigura că afacerea ta imobiliară poate fi accesată și vizualizată în mod optim de clienții tăi, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează.

  Cat costa un site de imobiliare in Romania ?

  Costul unui site de imobiliare în România poate varia în funcție de numeroși factori, cum ar fi complexitatea și dimensiunea site-ului, funcționalitățile necesare, nivelul de personalizare, tehnologiile folosite și agenția sau dezvoltatorul implicat în proiect. În general, costurile pentru un site de imobiliare pornesc de la câteva mii de lei și pot ajunge la câteva zeci de mii de lei, în funcție de cerințele și nevoile specifice ale clienților. Este important să se realizeze o analiză atentă a cerințelor și să se ceară oferte de la mai mulți furnizori pentru a obține un preț echitabil și o valoare bună pentru investiție.

  Cat costa intretinerea lunara a unui site de imobiliare in Romania ?

  Costul de întreținere lunar al unui site de imobiliare în România poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi dimensiunea și complexitatea site-ului, numărul de vizitatori, funcționalitățile și serviciile oferite, nivelul de securitate necesar, precum și suportul și mentenanța necesare. În general, costurile de întreținere lunară a unui site de imobiliare variază între câteva sute de lei și câteva mii de lei, în funcție de cerințele și nevoile specifice ale site-ului și ale afacerii.

  Ce este un site de imobiliare SEO ?

  Un site de imobiliare SEO este un site web optimizat pentru motoarele de căutare (SEO = Search Engine Optimization), astfel încât să apară cât mai sus în rezultatele căutărilor organice în motoarele de căutare, cum ar fi Google, Bing sau Yahoo. Prin optimizarea pentru motoarele de căutare, site-ul tău de imobiliare poate atrage mai mulți vizitatori organici și poate îmbunătăți șansele de a converti acești vizitatori în clienți. Prin optimizarea pentru motoarele de căutare, site-ul tău de imobiliare poate ajuta la atragerea de trafic organic și calificat către site, care poate ajuta la creșterea afacerii tale imobiliare și la atragerea de clienți noi.

  Nu ați găsit ceea ce căutați ?

  A fost utila pagina ?

  Click pe stele pentru a vota.

  Media voturilor / 5. Voturi:

  Niciun vot momentan.