Google Shopping Introduce Politici Stricte Contra Software ului Rau Intentionat si Nedorit

Google Shopping Introduce Politici Stricte Contra Software-ului Rău Intenționat și Nedorit

Google Shopping, platforma renumită de comerț electronic a Google, a anunțat pe 10 noiembrie 2023 o actualizare majoră a politicii sale privind Abuzul asupra Rețelei de Înregistrări Gratuite, adresându-se în mod specific problemelor legate de software-ul rău intenționat și nedorit. Această inițiativă subliniază angajamentul Google de a oferi o experiență de cumpărături online sigură și de încredere.

Politica actualizată se împarte în trei categorii principale: Software Rău Intenționat, Site-uri Compromise și Software Nedorit. Se aplică global tuturor conturilor care promovează anunțuri și înregistrări, având un impact direct asupra modului în care vânzătorii și agențiile de publicitate își desfășoară activitățile pe platformă.

Software Rău Intenționat: Vizează prevenirea distribuirii intenționate a programelor malware care pot dăuna computerelor, dispozitivelor sau rețelelor. Vânzătorii sunt sfătuiți să-și examineze magazinul online și contul Merchant Center pentru a elimina orice potențial software rău intenționat.

Software Nedorit: Această secțiune se concentrează pe eliminarea ofertelor care ascund consecințele instalării unui software, efectuând modificări de sistem fără acordul utilizatorului sau instalând aplicații suplimentare fără știrea acestuia. Vânzătorii trebuie să revizuiască și să curețe feed-ul de orice astfel de software.

Site-uri Compromise: Politica îndeamnă la o vigilență crescută față de site-uri compromise de terți, care pot prezenta riscuri pentru utilizatori. Este esențial ca vânzătorii să se asigure că site-urile lor nu sunt compromise pentru a menține un mediu sigur pentru cumpărători.

Această politică va deveni efectivă pe 10 decembrie 2023. Google Shopping încurajează toți comercianții și partenerii să-și examineze cu atenție magazinele online și conturile pentru a se asigura că respectă noile directive. Pentru informații suplimentare și ghiduri detaliate, utilizatorii sunt îndemnați să consulte anunțul oficial al Google Shopping.

Distribuiți aceste informații cu partenerii și colegii dvs. pentru a contribui la crearea unui mediu online mai sigur și protejat împotriva amenințărilor digitale.

#GoogleShopping #SecuritateOnline #ComertElectronic #SoftwareRauIntentionat #SoftwareNedorit #SiteuriCompromise #PoliticaGoogle #MerchantCenter

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota.

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot momentan.

Share:


Din aceeasi categorie:

Cutii Postale Blocuri Bucuresti Romania Telefon 0756678623
Cutii Postale Blocuri

Promovare Afaceri Anunță Lansarea Site-ului Web de Prezentare pentru NDA International Într-un efort...

Promovare Afaceri Bucuresti
Promovare Afaceri Bucuresti

Promovare Afaceri Bucuresti – Cum Iti Poti Creste Vizibilitatea Cu Ajutorul Nostru Dacă...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website