E-commerce este un termen utilizat pentru a descrie comerțul electronic, adică vânzarea și cumpărarea de bunuri și servicii prin intermediul internetului. Este o formă de comerț care permite companiilor să vândă produse sau servicii direct către consumatori sau alte companii fără a fi necesară o prezență fizică într-un magazin fizic sau prin intermediul intermediarilor tradiționali.

Creare Magazin Online
2999

lei

 • Creare magazin online
 • Design Atractiv & Responsiv
 • Panou Administrare Modern
 • Optimizat SEO pentru Google
 • Import Export Produse
 • Google Analytics GA4
 • Instrumente Sociale
 • Module Plata si Livrare
Comanda Acum
Creare Catalog Online Produse
1999

lei

 • Creare catalog de produse
 • Design Atractiv & Responsiv
 • Panou Administrare Modern
 • Optimizat SEO pentru Google
 • Import Export Produse
 • Google Analytics GA4
 • Instrumente Sociale
 • Comanda Telefonica/Formular
Comanda Acum
Creare Marketplace Produse
9999

lei

 • Creare marketplace
 • Design Atractiv & Responsiv
 • Panou Administrare Modern
 • Optimizat SEO pentru Google
 • Import Export Produse
 • Google Analytics GA4
 • Instrumente Sociale
 • Module Plata si Livrare
Comanda Acum

Detalii despre Ecommerce:

E-commerce este un termen utilizat pentru a descrie comerțul electronic, adică vânzarea și cumpărarea de bunuri și servicii prin intermediul internetului. Este o formă de comerț care permite companiilor să vândă produse sau servicii direct către consumatori sau alte companii fără a fi necesară o prezență fizică într-un magazin fizic sau prin intermediul intermediarilor tradiționali.

E-commerce-ul poate implica vânzarea produselor fizice, cum ar fi haine, produse electronice, produse alimentare sau orice altceva care poate fi transportat și livrat către client, dar poate implica și vânzarea de servicii, cum ar fi consultanța online sau programe de formare.

Un magazin online este o modalitate comună de a face comerț electronic. Magazinul poate fi creat de către o companie sau poate fi o platformă de vânzare online care permite altor vânzători să își vândă produsele pe platforma lor. Vânzătorii pot încărca informații despre produsele lor, inclusiv fotografii și descrieri, și pot primi plăți de la clienți prin intermediul unui procesor de plată online.

E-commerce-ul oferă consumatorilor o experiență de cumpărare comodă, cu acces 24/7 la produse și servicii din orice colț al lumii. În același timp, permite afacerilor să-și extindă baza de clienți și să crească veniturile, având posibilitatea de a-și promova produsele prin diferite canale online și de a ajunge la clienți noi în mod eficient.

Tarifele pentru ecommerce pot varia în funcție de platforma de ecommerce pe care o utilizați și de funcționalitățile și serviciile pe care doriți să le oferiți. Unele platforme oferă planuri de bază gratuite, dar au limite în ceea ce privește numărul de produse pe care le puteți vinde sau opțiunile de personalizare, în timp ce planurile premium pot avea tarife lunare sau anuale, dar oferă o gamă mai largă de funcționalități și opțiuni.

În plus la aceste tarife, costurile asociate cu ecommerce includ și taxele de procesare a plăților online, costurile de livrare și manipulare a produselor și alte taxe aferente afacerii online, cum ar fi taxele de înregistrare sau impozitele locale.

De asemenea, este important să luați în considerare costurile de marketing și publicitate necesare pentru a vă promova afacerea online și a vă atrage clienții. Aceste costuri pot include publicitate plătită pe social media sau motoare de căutare, marketing de conținut și campanii de e-mail marketing.

În general, costurile de ecommerce pot fi variabile și depind de multe factori, inclusiv dimensiunea afacerii dvs., numărul de produse pe care le vindeți, nivelul de personalizare și integrare necesar, precum și nivelul de marketing și publicitate pentru a ajunge la publicul țintă. Este important să faceți o analiză atentă a costurilor și beneficiilor pentru a determina cea mai bună soluție pentru afacerea dvs.

Toate serviciile sunt oferite de societatea noastra, noi nu revindem servicii de la terti.

Intrebari frecvente despre Ecommerce

Ce inseamna magazin online ?

Magazinul online, cunoscut și sub denumirea de magazin virtual, este o platformă electronică care permite companiilor și indivizilor să vândă produse și servicii prin intermediul internetului. Acesta este un concept similar cu cel al unui magazin tradițional, dar în loc să vizitați un magazin fizic pentru a face cumpărături, puteți face cumpărături de la magazinul online prin intermediul unui site web sau o aplicație mobilă.

Ce inseamna marketplace ?

Un marketplace (piața online) este o platformă digitală unde vânzătorii pot listă produsele și serviciile lor pentru a fi cumpărate de către utilizatorii platformei. Marketplace-urile sunt o modalitate populară de a conecta vânzătorii și cumpărătorii online, oferind un mediu sigur și convenabil pentru tranzacții.

Ce inseamna magazin online responsiv ?

Un magazin online responsiv este un site web care se adaptează automat la diferite dimensiuni ale ecranelor dispozitivelor utilizatorilor, cum ar fi computerele desktop, tabletele sau telefoanele mobile. Astfel, design-ul magazinului online și conținutul său se ajustează în mod automat pentru a oferi o experiență optimă de navigare și achiziționare indiferent de dispozitivul utilizat.

Ce inseamna magazin online optimizat SEO pentru Google ?

Un magazin online optimizat SEO pentru Google este un magazin online care este construit și structurat astfel încât să fie ușor de găsit și indexat de către motoarele de căutare, în special Google. Acest lucru se face prin aplicarea unor tehnici de optimizare a motoarelor de căutare (SEO), care îmbunătățesc clasificarea site-ului în rezultatele de căutare organice.

Ce inseamna Google Analytics G4 ?

Google Analytics G4 este cea mai recentă versiune a platformei de analiză web Google Analytics, lansată în octombrie 2020. Aceasta oferă mai multe funcții și caracteristici avansate față de versiunile anterioare și se concentrează pe furnizarea de date relevante și personalizate pentru a ajuta proprietarii de site-uri web să înțeleagă mai bine comportamentul utilizatorilor și să ia decizii mai informate de afaceri.

Ce inseamna module ecoomerce pentru plata ?

Modulele de plată pentru ecommerce sunt instrumente software utilizate pentru a procesa plățile online pentru magazinul online. Aceste module sunt esențiale pentru orice magazin online care dorește să accepte plăți prin intermediul cardurilor de credit/debit sau alte metode de plată online.

Cum se realizeaza comanda telefonica ecommerce ?

Comanda telefonică în cadrul unei afaceri de tip ecommerce poate fi o opțiune pentru clienții care preferă să nu plaseze comenzi online sau care doresc să primească asistență suplimentară în procesul de cumpărare.

Ce tipuri de platforme ecommerce sunt populare in Romania ?

Există o varietate de platforme ecommerce populare în România, iar alegerea uneia depinde de nevoile și preferințele fiecărui comerciant online. Iată câteva dintre cele mai populare platforme ecommerce din România: Magento, Prestashop, Shopify, Woocommerce, Opencart si Shopmania.

Ce inseamna catalog online de produse ?

Un catalog online de produse este o versiune electronică a unui catalog tradițional de produse. Acesta este o colecție de informații despre produsele unei companii care sunt afișate pe un site web sau o platformă online. Catalogul online poate conține fotografii și descrieri detaliate ale produselor, precum și informații despre preț și stocul disponibil.

Ce inseamna un catalog online de servicii ?

Un catalog online de servicii este o platformă digitală care permite companiilor să-și listeze serviciile oferite într-un mod organizat și ușor de navigat pentru clienți. În esență, este o listă completă de servicii disponibile, însoțită de informații detaliate și, de obicei, prețuri.

Ce inseamna panou de administrare magazin online ?

Un panou de administrare pentru magazinul online este o interfață digitală care permite proprietarilor de magazine online să gestioneze și să administreze toate aspectele legate de funcționarea magazinului lor online. Acesta poate fi accesat prin intermediul unei platforme de administrare a site-ului sau a unei aplicații web și poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale magazinului.

Ce inseamna modul ecommerce de import export produse ?

Modul ecommerce de import-export de produse se referă la utilizarea unui sistem automatizat pentru a importa și exporta produsele în magazinul online. Acest modul este conceput pentru a reduce timpul și efortul necesare pentru a gestiona procesul de import-export.

Ce inseamna instrumente sociale pentru ecommerce ?

Instrumentele sociale pentru ecommerce sunt o serie de instrumente și tehnologii utilizate pentru a îmbunătăți performanța magazinelor online prin utilizarea rețelelor sociale. Aceste instrumente ajută magazinele online să-și îmbunătățească prezența online și să se conecteze cu clienții potențiali prin intermediul rețelelor sociale.

Ce inseamna module ecoomerce pentru livrare ?

Modulele de livrare pentru ecommerce sunt instrumente software utilizate pentru a gestiona procesul de livrare a produselor achiziționate de clienți în magazinul online. Aceste module permit magazinului online să ofere opțiuni de livrare pentru clienți și să gestioneze procesul de livrare pentru fiecare comandă.

Cum se realizeaza comanda ecommerce prin WhatsApp ?

Plasarea comenzii prin intermediul aplicației WhatsApp poate fi o opțiune rapidă și convenabilă pentru clienții care preferă să comunice prin mesaje text în loc de apeluri telefonice.

Ce tip de gazduire web este necesara pentru ecommerce ?

Ecommerce-ul necesită o gazduire web fiabilă și puternică, deoarece site-ul de comerț electronic trebuie să fie disponibil 24/7 pentru clienți și trebuie să ofere o experiență rapidă și plăcută. Cele mai utilizate sunt: gazduirea web dedicata, gazduirea web vps si gazduirea web in cloud.

Nu ați găsit ceea ce căutați ?

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota.

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot momentan.