Creare Site Turism

4.999 lei

Prin serviciul nostru de Creare Site Turism, îți oferim toate resursele necesare pentru a-ți lansa și promova afacerea în mediul online, cu o platformă optimizată pentru nevoile specifice ale industriei turistice.

Descriere

Creare Site Turism: Portalul Digital Pentru Profesioniștii din Turism

Într-o industrie turistică în continuă expansiune, unde concurența este acerbă, o prezență online puternică și atractivă este esențială pentru succesul oricărei agenții de turism sau touroperatori. Serviciul nostru de Creare Site Turism este special conceput pentru a oferi profesioniștilor din domeniul turismului – fie că sunt agenții de turism, touroperatori sau alte entități din industrie – o platformă digitală optimizată, care să atragă vizitatori și să faciliteze interacțiunea cu potențialii clienți. Oferim o soluție completă, personalizată, care îmbină designul modern cu funcționalități avansate, toate gândite pentru a-ți îmbunătăți vizibilitatea online și a-ți spori afacerea.

Pagina Web Standard cu Text, Imagini, Video și Formular de Contact

Site-ul tău de turism va include pagini web standard, îmbogățite cu text, imagini de înaltă calitate și video, proiectate pentru a-ți prezenta în mod eficient ofertele de călătorie, destinațiile, pachetele turistice și serviciile unice. Un formular de contact intuitiv va fi, de asemenea, integrat, facilitând comunicarea directă cu potențialii clienți și îmbunătățind experiența utilizatorilor.

Personalizări și Extraopțiuni Taxate Separat

Înțelegem că fiecare entitate din turism are nevoi și obiective unice, de aceea oferim posibilitatea de personalizări și extraopțiuni, care pot fi adăugate la pachetul standard. Aceste servicii suplimentare sunt taxate separat și includ funcționalități avansate sau design personalizat, asigurându-se că site-ul tău de turism se potrivește perfect cu brandul și strategia afacerii tale.

Pachet de Gazduire Web Standard 10 Gb și Nume Domeniu .ro

Pentru a asigura performanța și securitatea site-ului tău, oferim un pachet de gazduire web standard de 10 Gb, pe servere rapide și sigure. În plus, serviciul include înregistrarea unui nume de domeniu .ro, oferindu-ți o identitate online clară și profesională, ușor de memorat de către clienții tăi.


Prin serviciul nostru de Creare Site Turism, îți oferim toate resursele necesare pentru a-ți lansa și promova afacerea în mediul online, cu o platformă optimizată pentru nevoile specifice ale industriei turistice.

Termen de execuție maxim: 7 de zile.

Această promisiune asigură că vei avea site-ul funcțional și pregătit pentru a atrage clienți noi și a promova ofertele de călătorie în cel mai scurt timp, permițându-ți să te concentrezi pe oferirea unor experiențe de călătorie memorabile.

Informații suplimentare

Adrese E-mail

Nelimitat

Capacitate memorie RAM

4 GB

Brand

SEO Marketing Solutions

Capacitate stocare

10 GB

Configuratie Server

cPANEL

Domeniu Inclus

1 an

EAN

0709939544332

Garantie

1 an

Gazduire Web

1 an

Google Analytics

Da

Google Webmaster

Da

Limba

Romana

Limbaj de Programare

PHP

Livrare in

7 zile

Mentenanta

Contra Cost

Metoda de Livrare

Online

Varianta de comercializare

Licenta Electronica

Valabilitate

Nelimitata

Utilizare

Laptop, MAC, PC, Server, Smart TV, SmartPhone

Tip aplicatie

CMS

Sistem de operare compatibil

Android, iOS, Linux, Mac OS, Microsoft Windows

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Creare Site Turism”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leave the field below empty!

Produse conexe