Creare Site Service Auto

4.999 lei

Impulsionați afacerea dvs. de service auto cu un site web profesional și eficient. Serviciul nostru de creare site pentru service auto este conceput pentru a oferi atelierelor auto o prezență online puternică și atractivă, care să atragă clienți noi și să fidelizeze clienții existenți.

Descriere

Creare Site Service Auto – Soluția Digitală pentru Atelierele Auto

Impulsionați afacerea dvs. de service auto cu un site web profesional și eficient. Serviciul nostru de creare site pentru service auto este conceput pentru a oferi atelierelor auto o prezență online puternică și atractivă, care să atragă clienți noi și să fidelizeze clienții existenți. Iată ce vă oferim:

Design Profesional și Orientat spre Utilizator

 • Interfață Prietenoasă: Dezvoltăm un design atractiv și ușor de navigat, care să evidențieze serviciile dvs. de top și să faciliteze accesul rapid la informații.
 • Responsive Design: Asigurăm o experiență de navigare optimă pe toate dispozitivele, de la desktop la mobil, pentru a atinge un public cât mai larg.

Optimizare SEO pentru Service Auto

 • Vizibilitate Îmbunătățită: Implementăm strategii SEO eficiente pentru a vă crește clasamentul în motoarele de căutare, ajutându-vă să atrageți mai mulți clienți potențiali.
 • Cuvinte Cheie Specifice: Utilizăm cuvinte cheie relevante pentru industria auto, pentru a vă conecta cu clienții care caută exact serviciile pe care le oferiți.

Conținut Specializat și Informativ

 • Descrieri Servicii: Oferim conținut clar și concis despre serviciile dvs. de service auto, inclusiv reparații, întreținere, diagnoză și alte servicii speciale.
 • Ghiduri și Sfaturi: Includem articole informative, sfaturi de întreținere și cele mai bune practici pentru proprietarii de autovehicule, pentru a adăuga valoare și a construi încredere.

Funcționalități Avansate

 • Programări Online: Integram un sistem de programări online pentru a facilita procesul de programare a serviciilor, îmbunătățind experiența clientului.
 • Galerie Foto și Video: Prezentăm lucrările dvs. anterioare și facilitățile atelierului prin galerii foto și video, pentru a demonstra calitatea și profesionalismul serviciilor oferite.

Securitate și Performanță

 • Protecție Date: Implementăm măsuri de securitate robuste pentru a proteja datele companiei și ale clienților.
 • Viteză de Încărcare Optimizată: Ne asigurăm că site-ul se încarcă rapid, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și a favoriza un clasament SEO mai bun.

Integrare cu Social Media

 • Extindere Prezență Online: Promovăm serviciile dvs. de service auto prin integrarea eficientă cu platformele de social media, pentru a crește vizibilitatea și angajamentul.

Informații suplimentare

Tip aplicatie

Website

Garantie

1 an

Utilizare

Laptop, MAC, PC, Server, Smart TV, SmartPhone

Sistem de operare compatibil

Android, iOS, Linux, Mac OS, Microsoft Windows

Limba

Romana

Capacitate memorie RAM

4 GB

Capacitate stocare

5 GB

Varianta de comercializare

Licenta Electronica

Gazduire Web

1 an

Domeniu Inclus

1 an

Limbaj de Programare

PHP

Configuratie Server

cPANEL

Adrese E-mail

Nelimitat

Google Analytics

Da

Google Webmaster

Da

EAN

0709939544394

Mentenanta

Contra Cost

Brand

SEO Marketing Solutions

Livrare in

7 zile

Metoda de Livrare

Online

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Creare Site Service Auto”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leave the field below empty!

Produse conexe