Creare Site Hotel

4.999 lei

Prin serviciul nostru de Creare Site Hotel, te asigurăm că vei avea la dispoziție toate resursele necesare pentru a-ți lansa și promova afacerea în mediul online, cu o platformă optimizată pentru ospitalitatea modernă.

Descriere

Creare Site Hotel: Platforma Digitală Completă pentru Afacerea Ta Ospitalieră

În contextul actual, în care tehnologia joacă un rol crucial în alegerea și rezervarea serviciilor de cazare, prezența online a devenit indispensabilă pentru succesul oricărui hotel. Serviciul nostru de Creare Site Hotel este conceput pentru a oferi hotelului tău o prezență digitală remarcabilă, care să atragă vizitatori și să transforme vizualizările în rezervări efective. Oferim o soluție completă, personalizată, care îmbină designul atractiv și funcționalitățile avansate, toate gândite pentru a-ți îmbunătăți vizibilitatea online și a-ți spori afacerea.

Pagina Web Standard cu Text, Imagini, Video și Formular de Contact

Site-ul tău de hotel va include pagini web standard, îmbogățite cu text, imagini de înaltă calitate și video, proiectate pentru a-ți prezenta în mod eficient facilitățile, camerele și serviciile unice. Un formular de contact intuitiv va fi, de asemenea, integrat, facilitând comunicarea directă cu potențialii clienți și îmbunătățind experiența utilizatorilor.

Personalizări și Extraopțiuni Taxate Separat

Conștienți de unicitatea fiecărui hotel, oferim posibilitatea de personalizări și extraopțiuni, care pot fi adăugate la pachetul standard. Aceste servicii suplimentare sunt taxate separat și includ funcționalități avansate sau design personalizat, asigurându-se că site-ul tău de hotel se potrivește perfect cu brandul și nevoile specifice ale afacerii tale.

Pachet de Gazduire Web Standard 1 Gb și Nume Domeniu .ro

Pentru a garanta performanța și securitatea site-ului tău, oferim un pachet de gazduire web standard de 1 Gb, pe servere rapide și sigure. În plus, serviciul include înregistrarea unui nume de domeniu .ro, oferindu-ți o identitate online clară și profesională, ușor de memorat de către clienții tăi.

Sistem de Rezervări cu Plată Online (la cerere)

Înțelegând nevoia de flexibilitate și eficiență în gestionarea rezervărilor, oferim la cerere un sistem de rezervări cu plată online. Acest sistem avansat permite clienților să facă rezervări direct de pe site-ul hotelului și să finalizeze plata într-un mod sigur și convenabil. Integrarea unui astfel de sistem nu doar că îmbunătățește experiența utilizatorului, dar și optimizează procesul de gestionare a rezervărilor pentru echipa ta.


Prin serviciul nostru de Creare Site Hotel, te asigurăm că vei avea la dispoziție toate resursele necesare pentru a-ți lansa și promova afacerea în mediul online, cu o platformă optimizată pentru ospitalitatea modernă.

Termen de execuție maxim: 7 de zile.

Această promisiune asigură că vei avea site-ul funcțional și pregătit pentru a atrage clienți noi în cel mai scurt timp, permițându-ți să te concentrezi pe oferirea unei experiențe excepționale fiecărui oaspete.

Informații suplimentare

Adrese E-mail

Nelimitat

Brand

SEO Marketing Solutions

Capacitate memorie RAM

4 GB

Capacitate stocare

5 GB

Configuratie Server

cPANEL

Domeniu Inclus

1 an

EAN

0709939544318

Garantie

1 an

Gazduire Web

1 an

Google Analytics

Da

Google Webmaster

Da

Limba

Romana

Limbaj de Programare

PHP

Metoda de Livrare

Online

Livrare in

7 zile

Mentenanta

Contra Cost

Varianta de comercializare

Licenta Electronica

Valabilitate

Nelimitata

Utilizare

Laptop, MAC, PC, Server, Smart TV, SmartPhone

Tip aplicatie

Website

Sistem de operare compatibil

Android, iOS, Linux, Mac OS, Microsoft Windows

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Creare Site Hotel”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leave the field below empty!

Produse conexe