Creare Site de Anunturi

4.999 lei

Prin serviciul nostru de Creare Site Anunțuri, îți oferim toate instrumentele și suportul necesar pentru a lansa o platformă online de succes, care să servească nevoile comunității tale. Contactează-ne astăzi pentru a începe construcția unei piețe online vibrante și accesibile!

Descriere

Creare Site Anunțuri: Platforma Ideală pentru Piața Online

Lansarea unui site de anunțuri reprezintă oportunitatea de a crea o comunitate și un spațiu de tranzacționare online, unde utilizatorii pot posta și răsfoi anunțuri într-un mod eficient și organizat. Serviciul nostru de Creare Site Anunțuri este conceput pentru a oferi o soluție completă și personalizată, care să răspundă nevoilor specifice ale acestui tip de platformă, de la designul atractiv și responsiv, la un panou de administrare modern și optimizare SEO pentru Google.

Design Atractiv & Responsiv

Un site de anunțuri trebuie să fie accesibil și ușor de navigat pentru toți utilizatorii, indiferent de dispozitivul folosit. Oferim un design atractiv și responsiv, care asigură o experiență de utilizare fluidă și plăcută pe desktop, tablete și smartphone-uri. Un design intuitiv și atractiv contribuie la retenția utilizatorilor și încurajează interacțiunea activă pe site.

Panou Administrare Modern

Pentru a gestiona eficient anunțurile și utilizatorii, oferim un panou de administrare modern și intuitiv. Acesta permite administratorilor site-ului să supravegheze activitățile, să modereze anunțurile, să gestioneze categoriile și să implementeze politici de utilizare, asigurând o funcționare optimă și sigură a platformei.

Optimizat SEO pentru Google

Optimizarea SEO este esențială pentru orice site, inclusiv pentru unul de anunțuri. Site-ul tău va fi optimizat SEO pentru Google, pentru a asigura o vizibilitate maximă în rezultatele căutărilor. Implementăm cele mai bune practici SEO pentru a atrage trafic organic de calitate, crescând astfel numărul de utilizatori și de anunțuri postate.

Crearea de Conținut de Calitate

Conținutul de calitate este vital pentru a informa și a angaja utilizatorii. Ne angajăm să oferim crearea de conținut de calitate, inclusiv ghiduri de utilizare, sfaturi pentru postarea anunțurilor eficiente și articole relevante, care să ajute la construirea unei comunități informate și active.

Google Analytics GA4

Integrarea cu Google Analytics GA4 îți oferă acces la date și analize detaliate despre traficul site-ului și comportamentul utilizatorilor. Aceste informații sunt cruciale pentru a înțelege cum să îmbunătățești continuu site-ul și pentru a adapta strategiile de marketing pentru a atrage mai mulți utilizatori.

Instrumente Sociale

Extinderea prezenței online a site-ului de anunțuri prin instrumente sociale este esențială. Facilităm integrarea cu platformele de social media pentru a promova anunțuri și pentru a atrage trafic către site, creând o legătură directă între site-ul de anunțuri și comunitatea sa online.

Web Hosting 1 an & Nume Domeniu 1 an

Pentru a-ți ușura lansarea și gestionarea site-ului de anunțuri, oferim web hosting pentru 10 an și nume de domeniu pentru 10 an. Aceste servicii asigură că site-ul tău este găzduit pe servere rapide și sigure, oferind utilizatorilor o experiență de navigare excelentă.


Prin serviciul nostru de Creare Site Anunțuri, îți oferim toate instrumentele și suportul necesar pentru a lansa o platformă online de succes, care să servească nevoile comunității tale. Contactează-ne astăzi pentru a începe construcția unei piețe online vibrante și accesibile!


Termen de executie maxim 30 zile

Platforma standard de publicare anunturi cu monetizare prin bannere si abonamente.

Personalizari si extraoptiuni taxate separat.

Pachet de gazduire web standard 5 Gb.

Nume domeniu .ro

Informații suplimentare

Adrese E-mail

Nelimitat

Brand

SEO Marketing Solutions

Capacitate stocare

5 GB

Capacitate memorie RAM

4 GB

Configuratie Server

cPANEL

Domeniu Inclus

1 an

EAN

0709939544257

Garantie

1 an

Gazduire Web

1 an

Google Analytics

Da

Google Webmaster

Da

Limba

Romana

Limbaj de Programare

PHP

Varianta de comercializare

Licenta Electronica

Valabilitate

Nelimitata

Utilizare

Laptop, MAC, PC, Server, Smart TV, SmartPhone

Tip aplicatie

CMS, Website

Sistem de operare compatibil

Android, iOS, Linux, Mac OS, Microsoft Windows

Livrare in

30 zile

Metoda de Livrare

Online

Mentenanta

Contra Cost

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Creare Site de Anunturi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leave the field below empty!

Produse conexe