Creare Magazin Online

9.999 lei

Prin serviciul nostru de Creare Magazin Online, îți oferim toate instrumentele și suportul necesar pentru a lansa și a dezvolta o afacere online de succes. Contactează-ne astăzi pentru a începe călătoria ta în lumea digitală!

Descriere

Creare Magazin Online: Soluția Completă pentru Afacerea Ta Digitală

Într-o eră digitală în continuă expansiune, prezența online a devenit o necesitate absolută pentru orice afacere care dorește să prospere. Crearea unui magazin online nu este doar un pas către digitalizare, ci o strategie esențială pentru a atinge un public mai larg și pentru a genera vânzări semnificative. Serviciul nostru de Creare Magazin Online este conceput pentru a transforma viziunea ta în realitate, oferindu-ți o platformă online optimizată, atractivă și ușor de administrat.

Design Atractiv & Responsiv

Înțelegem importanța unei prime impresii excelente. De aceea, punem un accent deosebit pe designul atractiv și responsiv al magazinului tău online. Designul responsiv asigură că magazinul tău va arăta impecabil și va funcționa fără probleme pe orice dispozitiv, fie că este vorba de un desktop, tabletă sau smartphone. Acest aspect este crucial, având în vedere diversitatea dispozitivelor folosite de consumatori în zilele noastre.

Panou Administrare Modern

Oferim un panou de administrare modern, intuitiv, care îți permite să gestionezi cu ușurință aspectele esențiale ale magazinului tău online. De la actualizarea produselor și gestionarea stocurilor, până la analiza vânzărilor și comunicarea cu clienții, totul este la îndemâna ta. Panoul nostru de administrare este proiectat pentru a simplifica operațiunile zilnice, permițându-ți să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat – creșterea afacerii tale.

Optimizat SEO pentru Google

În lumea digitală, vizibilitatea este cheia. Magazinul tău online va fi optimizat SEO pentru Google, asigurându-se că produsele și serviciile tale sunt ușor de găsit de către potențialii clienți. Implementăm cele mai bune practici SEO pentru a îmbunătăți clasamentul tău în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare, crescând astfel traficul organic către site-ul tău.

Import Export Produse

Facilităm gestionarea eficientă a inventarului tău prin funcționalități avansate de import și export de produse. Această caracteristică îți permite să actualizezi rapid și eficient lista de produse, economisind timp prețios și minimizând efortul manual.

Google Analytics GA4

Integrarea cu Google Analytics GA4 îți oferă acces la date și analize detaliate despre comportamentul vizitatorilor tăi. Aceste informații sunt vitale pentru a înțelege cum interacționează utilizatorii cu magazinul tău online și pentru a lua decizii informate care să îmbunătățească experiența lor de cumpărături.

Instrumente Sociale

Maximizează impactul prezenței tale online prin integrarea cu instrumente sociale. Facilităm conectarea magazinului tău online cu principalele rețele sociale, permițându-ți să îți promovezi produsele și să te angajezi cu comunitatea ta într-un mod eficient și atractiv.

Module Plata și Livrare

Oferim soluții complete pentru module de plată și livrare, asigurându-ne că procesul de checkout este simplu, sigur și convenabil pentru clienții tăi. Integrăm cele mai populare metode de plată și opțiuni de livrare, oferind o experiență de cumpărături fără probleme.


Prin serviciul nostru de Creare Magazin Online, îți oferim toate instrumentele și suportul necesar pentru a lansa și a dezvolta o afacere online de succes. Contactează-ne astăzi pentru a începe călătoria ta în lumea digitală!


Termen de executie maxim 15 zile

Platforma standard ecommerce cu sistem de plata si livrare standard.

Import maxim 100 produse din csv sau din feed sau adaugare 12 produse manual.

Pentru mai multe produse adaugate automat din feed/csv sau manual, tariful este negociabil per produs.

Pentru configurari personalizate si extraoptiuni se tarifeaza separat.

Gazduire web 5 Gb.

Nume domeniu .ro

Informații suplimentare

Adrese E-mail

Nelimitat

Brand

SEO Marketing Solutions

Capacitate memorie RAM

4 GB

Capacitate stocare

5 GB

Configuratie Server

cPANEL

Domeniu Inclus

1 an

EAN

0709939544301

Gazduire Web

1 an

Garantie

1 an

Google Analytics

Da

Google Shopping

Da

Google Webmaster

Da

Limba

Romana

Limbaj de Programare

PHP

Livrare in

15 zile

Mentenanta

Contra Cost

Metoda de Livrare

Online

Sistem de operare compatibil

Android, iOS, Linux, Mac OS, Microsoft Windows

Tip aplicatie

CMS

Utilizare

Laptop, MAC, PC, Server, Smart TV, SmartPhone

Valabilitate

Nelimitata

Varianta de comercializare

Licenta Electronica

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Creare Magazin Online”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leave the field below empty!

Produse conexe