Creare Landing Page

4.999 lei

Prin serviciul nostru de Creare Landing Page, îți oferim o soluție cheie pentru a-ți îmbunătăți campaniile de marketing și pentru a crește rata de conversie. Contactează-ne astăzi pentru a începe construcția unei pagini de aterizare optimizate, care să transforme vizitatorii în clienți loiali!

Descriere

Creare Landing Page: Maximizați Conversiile Campaniilor de Promovare

O landing page eficientă este esențială pentru succesul campaniilor de marketing digital. Serviciul nostru de Creare Landing Page este conceput pentru a oferi o soluție optimizată și personalizată, care să transforme vizitatorii în clienți. Fiecare aspect al landing page-ului este meticulos planificat și executat pentru a asigura o rată de conversie maximă, de la designul atractiv și responsiv, până la compatibilitatea cu campaniile Google Ads și Meta Ads.

Design Atractiv & Responsiv

Primul pas în crearea unei landing page de succes este asigurarea unui design atractiv și responsiv. Designul nostru se adaptează perfect pe orice dispozitiv, fie că este vorba de desktop, tabletă sau smartphone, oferind tuturor vizitatorilor o experiență de navigare plăcută și fără probleme. Un design vizual plăcut crește șansele de conversie, menținând interesul vizitatorului focalizat pe mesajul și oferta ta.

Pentru Campanii de Promovare

Landing page-urile noastre sunt optimizate pentru campanii de promovare, fiind proiectate pentru a lucra mână în mână cu strategiile tale de marketing digital. Fie că utilizezi Google Ads, Meta Ads sau alte platforme de publicitate, landing page-ul va fi compatibil și optimizat pentru a atrage traficul țintit și pentru a încuraja acțiuni specifice, cum ar fi înscrieri, descărcări sau achiziții.

Compatibil cu Google Ads & Meta Ads

Asigurăm compatibilitatea totală a landing page-ului cu Google Ads și Meta Ads, optimizând conținutul și designul pentru a îndeplini cerințele specifice ale acestor platforme. Aceasta include utilizarea cuvintelor cheie relevante, structurarea eficientă a conținutului și implementarea apelurilor la acțiune (CTA) puternice.

Optimizare SEO pentru Google

Pe lângă optimizarea pentru campanii de publicitate plătite, landing page-ul tău va fi optimizat SEO pentru Google. Aceasta înseamnă că pagina va fi concepută pentru a obține un rang cât mai înalt în rezultatele căutărilor organice, atrăgând trafic de calitate și crescând vizibilitatea online a ofertei tale.

Imagini de Calitate Superioară

Utilizăm imagini de calitate superioară pentru a face landing page-ul tău să iasă în evidență. Imaginile atractive și relevante pentru mesajul tău pot crește semnificativ rata de conversie, făcând oferta mai atrăgătoare și mai convingătoare pentru vizitatori.

Google Analytics GA4

Integrarea cu Google Analytics GA4 îți oferă acces la date și analize detaliate despre performanța landing page-ului. Aceste informații sunt cruciale pentru a înțelege comportamentul vizitatorilor și pentru a optimiza continuu pagina pentru a maximiza conversiile.

Instrumente Sociale

Landing page-ul va fi echipat cu instrumente sociale, facilitând partajarea conținutului pe rețelele de socializare și extinderea reach-ului campaniilor tale. Această integrare ajută la creșterea vizibilității și la atragerea unui public mai larg interesat de oferta ta.


Prin serviciul nostru de Creare Landing Page, îți oferim o soluție cheie pentru a-ți îmbunătăți campaniile de marketing și pentru a crește rata de conversie. Contactează-ne astăzi pentru a începe construcția unei pagini de aterizare optimizate, care să transforme vizitatorii în clienți loiali!


Termen de executie 7 zile

Pagina web standard cu text, imagini, video si formular de contact.

Personalizari si extraoptiuni taxate separat.

Pachet de gazduire web standard 1 Gb.

Nume domeniu .ro

Informații suplimentare

Brand

SEO Marketing Solutions

Capacitate memorie RAM

4 GB

Capacitate stocare

1 GB

Configuratie Server

cPANEL

Domeniu Inclus

1 an

Adrese E-mail

Nelimitat

EAN

0709939544264

Garantie

1 an

Gazduire Web

1 an

Google Analytics

Da

Google Webmaster

Da

Limba

Romana

Limbaj de Programare

PHP

Livrare in

7 zile

Metoda de Livrare

Online

Tip aplicatie

Website

Varianta de comercializare

Licenta Electronica

Valabilitate

Nelimitata

Utilizare

Laptop, MAC, PC, Server, Smart TV, SmartPhone

Sistem de operare compatibil

Android, iOS, Linux, Mac OS, Microsoft Windows

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Creare Landing Page”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leave the field below empty!

Produse conexe