Creare Catalog Online

4.999 lei

Prin serviciul nostru de Creare Catalog Online, îți oferim instrumentele necesare pentru a-ți expune oferta comercială într-un mod profesionist și atractiv. Contactează-ne astăzi pentru a-ți transforma prezentarea produselor și serviciilor într-un avantaj competitiv!

Descriere

Creare Catalog Online: Platforma Ideală pentru Prezentarea Produselor și Serviciilor Tale

Într-o piață dinamică și competitivă, prezentarea eficientă a produselor și serviciilor devine un factor cheie în atragerea și reținerea clienților. Serviciul nostru de Creare Catalog Online este conceput pentru a oferi afacerii tale o soluție completă și personalizată de prezentare a ofertei tale comerciale, combinând estetica de înaltă calitate cu funcționalități avansate.

Design Atractiv & Responsiv

Primul pas către succesul în mediul online este captarea atenției vizitatorilor. Catalogul tău online va beneficia de un design atractiv și responsiv, care garantează o experiență de vizualizare plăcută pe orice tip de dispozitiv. Un design modern nu doar că atrage vizitatorii, dar îi și încurajează să exploreze gama ta de produse și servicii.

Panou Administrare Modern

Eficiența în gestionarea catalogului tău online este esențială. Oferim un panou de administrare modern și intuitiv, care îți permite să actualizezi ușor informațiile despre produse și servicii, să gestionezi fotografii și descrieri, și să monitorizezi interacțiunile clienților. Acest panou este conceput pentru a-ți simplifica munca și pentru a-ți oferi control complet asupra conținutului tău.

Optimizat SEO pentru Google

Vizibilitatea în motoarele de căutare este vitală pentru succesul online. Catalogul tău va fi optimizat SEO pentru Google, asigurându-se că produsele și serviciile tale sunt ușor de găsit de către potențialii clienți. Implementăm strategii SEO eficiente pentru a îmbunătăți poziționarea catalogului tău în rezultatele căutărilor, atrăgând astfel un trafic mai calificat.

Import Export Produse

Pentru a-ți facilita gestionarea inventarului, includem funcționalități de import și export de produse în catalogul online. Aceasta îți permite să actualizezi rapid și eficient lista de produse și servicii, economisind timp și resurse.

Google Analytics GA4

Integrarea cu Google Analytics GA4 îți oferă acces la date valoroase despre comportamentul vizitatorilor tăi. Aceste informații te ajută să înțelegi mai bine cum interacționează clienții cu catalogul tău, permițându-ți să optimizezi și să personalizezi experiența lor de navigare.

Instrumente Sociale

Extinde-ți prezența online prin integrarea catalogului cu instrumente sociale. Aceasta îți permite să împărtășești produsele și serviciile tale pe rețelele sociale, să interacționezi cu clienții și să construiești o comunitate în jurul brandului tău.

Comandă Telefonică/Formular

Facilităm interacțiunea directă cu clienții tăi prin opțiuni de comandă telefonică și formular. Aceste metode de contact direct încurajează clienții să inițieze comenzi sau să solicite informații suplimentare, oferindu-le un canal convenabil și accesibil de comunicare.

Prin serviciul nostru de Creare Catalog Online, îți oferim instrumentele necesare pentru a-ți expune oferta comercială într-un mod profesionist și atractiv. Contactează-ne astăzi pentru a-ți transforma prezentarea produselor și serviciilor într-un avantaj competitiv!

Termen de execuție: maxim 7 zile.

Platforma standard fără sistem de plată și fără sistem de livrare, ideală pentru o prezentare detaliată a ofertei tale.

Import maxim 100 produse din csv sau din feed sau adăugare manuală a 12 produse. Pentru mai multe produse adăugate automat din feed/csv sau manual, tariful este negociabil per produs.

Pentru configurări personalizate și extraopțiuni se tarifează separat.

Gazduire web 5 Gb și nume domeniu .ro inclus, asigurând o prezență online solidă și profesională.

Transformă-ți afacerea cu o soluție digitală optimizată și gata să facă față provocărilor pieței!

Informații suplimentare

Adrese E-mail

Nelimitat

Brand

SEO Marketing Solutions

Capacitate memorie RAM

4 GB

Capacitate stocare

5 GB

Configuratie Server

cPANEL

Domeniu Inclus

1 an

EAN

0709939544295

Garantie

1 an

Gazduire Web

1 an

Google Analytics

Da

Google Webmaster

Da

Limba

Romana

Varianta de comercializare

Licenta Electronica

Valabilitate

Nelimitata

Utilizare

Laptop, MAC, PC, Server, Smart TV, SmartPhone

Tip aplicatie

CMS

Sistem de operare compatibil

Android, iOS, Linux, Mac OS, Microsoft Windows

Limbaj de Programare

PHP

Metoda de Livrare

Online

Livrare in

15 zile

Mentenanta

Contra Cost

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Creare Catalog Online”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leave the field below empty!

Produse conexe